technisch applicatiebeheerder

Wij groeien. Groei je met ons mee?

Heb je interesse in een fantastische baan in de ICT? Wil je werken in een leuk team? Zoek je meer dynamiek in je werk en uitdagingen? Maak een afspraak voor een loopbaangesprek bij RAM-IT en je krijgt het allemaal. Wij hebben de leukste jobs voor (young) professionals en starters in de ICT voor de zorg.

De leukste jobs binnen ICT voor de Zorg

We kennen allemaal mensen die zorg nodig hebben, we weten allemaal wat de problemen zijn in de zorg. Als wij daar als ICT’ers wat aan kunnen doen, geeft dat ons, bij RAM-IT, een goed gevoel. ICT voor de zorg is daarom onze specialiteit. We hebben daar bewust gekozen, omdat ICT voor de zorg, care én cure, een hele belangrijke factor is en wij daar de bijpassende services, mensen en mentaliteit voor hebben.

Wij kunnen de zorg niet beter maken, dat doet de zorg zelf, maar we kunnen wel vanuit onze ICT-expertise bijdragen aan een betere zorg. En daar ligt onze ambitie. Als jij die ambitie met ons deelt, ben jij bij ons aan het juiste adres. 

Wij zoeken systeembeheerders die zich graag onmisbaar maken!

Systeembeheerders zijn bij ons verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en innovatie van verschillende componenten. Dat varieërt van Microsoft Azure cloud tot Citrix-omgevingen. Omdat je plek binnen RAM-IT sterk afhankelijk is van jouw kennis en kunde en natuurlijk je ambities, houden we deze vacature vrij algemeen, want wij hebben voor elke specialisatie een plek!

Plan zelf je droombaangesprek in de ICT in

Ben jij oprecht op zoek naar een ICT-functie voor de zorg? Dan maken we graag een afspraak met jou. Geef je voorkeursdag en voorkeurstijd op en we plannen snel een belafspraak. Daarin vertellen we je alles  over onze projecten, opdrachtgevers en arbeids­voorwaarden en beantwoorden we al jouw vragen.

Caroline van Twisk

Caroline van Twisk

Mobiel: +31(0)6 – 24874100
E-mail: hrm_mail@ram-it.nl

  Kies je dag en tijd om te bellen:

  Je contactgegevens:

  Wanneer je dit formulier verstuurt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Meer hierover in onze privacyverklaring.

  Je bepaalt voor een belangrijk deel zelf hoe je je functie invult

  Caroline van Twisk: “We werken bij RAM-IT het liefst met de nieuwste technologieën. De kans om diep in de materie te duiken met nieuwe technologieën is zeker een voordeel als je bij ons werkt. Dat we vooral voor klanten in de zorg werken is ook een plus. ICT speelt in de zorg namelijk een steeds grotere rol. En als RAM-IT’er draag je direct bij aan een betere zorg. De maatschappelijke impact van ons werk is groot en groeit elke dag. Door de inzet van nieuwe technologieën lopen wij daar vaak in voorop.”

  Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar je ideeën gewaardeerd worden en waar je zelf bepaalt hoe je je werk vormgeeft, dan is RAM-IT de perfecte stap in jouw carrière. We zijn een laagdrempelige werkgever waar iedereen welkom is die wil samenwerken en elkaar wil helpen om verder te komen als collega en als bedrijf.

  Onze employee journey

  Als je bij ons komt werken, hebben we een compleet startpakket voor je klaar liggen. Natuurlijk met het welkomsttasje, gevuld met onmisbare RAM-IT producten. Maar ook een inwerkplan, voor werken op kantoor, thuis en op locatie. Verder hebben we de RAM-IT Academy en moedigen we aan dat je cursussen en opleidingen volht. Bezoek je in je vrije tijd graag een sportschool? Dan kun je bij ons aanspraak maken op een vergoeding voor een algemeen sportschoolabonnement.

  Na gedane arbeid is het tijd voor ontspanning. Daarvoor organiseren we regelmatig een vrijdagmiddagborrel, met voor de liefhebbers een heuse tafeltennis- en tafelvoetbalcompetitie. Verder hebben we als vaste traditie onze jaarlijkse kerstlunch op een bijzondere locatie en onze jaarlijkse BBQ. En elke afdeling maakt ieder jaar een uitje met het team.

  RAM-IT Academy

  De RAM-IT Academy is er voor alle medewerkers die zich verder willen ontwikkelen als ICT-professional én als mens. We bieden interne en externe opleidingen, toegespitst op je functiegroep en ambities en op de soft skills voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij betalen je opleidingen en je volgt ze tijdens je werktijd. 

  Traineeship

  Ben jij een high potential? Dan kun je bij ons een speciaal traineeship volgen, een intensief programma dat jouw carrière in de ICT een boost geeft.

   

  Maak kennis met je toekomstige collega’s

  Starters & Young Professionals in de ICT

  Sta je nog aan het begin van je carrière of ben je een paar jaar bezig? Dan is het fijn als je allerlei functies kunt vergelijken en in een omgeving werkt waar van alles gebeurt. Wij bieden die. Bij RAM-IT hebben we een open cultuur. Je kunt met iedereen praten, dus ook met de manager van jouw teamlead. Je maakt als het ware een vogelvlucht door de organisatie. Daardoor ontdek je al snel wat jou echt aanspreekt. En je kunt goed laten zien wat je in huis hebt en wat je interesses zijn. Wij begrijpen ook wel dat je nog niet alles kunt, als je weinig of geen werkervaring hebt. Maar je ambities vertellen ons ook een hoop.

  “Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar ze ouwe ideeën waarderen, dan is RAM-IT de beste vervolgstap in je carrière.”