RAM Infotechnology podcasts: “De toekomst van ICT in de zorg”

Welkom bij ‘De toekomst van ICT in de Zorg’, dé maandelijkse podcast van RAM Infotechnology met verschillende thema’s over de ontwikkelingen en toegevoegde waarde van ICT op het gebied van care én cure in de gezondheidszorg. Zowel experts van RAM Infotechnology als externe deskundigen delen hun kennis en visie. In deze serie diepgaande podcasts blikken we vooral vooruit. Waar gaat het heen met de ICT-services? Wat mogen we verwachten van technologiepartners? Wat kunnen we leren van klanten?

Blijf up to date met de praktijkervaringen van zorgverleners, zorgorganisaties en technologieleveranciers. Maak kennis met ICT-innovaties en profiteer mee van de visie van dé Cloud Service Partner voor zorgorganisaties. Luistert u mee?

Podcast #013 – Collega’s aan het woord

In de 13e aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ laten we graag verschillende collega’s aan het woord over werken bij RAM-IT. Martine Hauwert gaat in gesprek met medewerkers in de functies van Service Manager, Manager Capability, Project Manager, Technisch Applicatie Beheer en Head of Talent. Hoe ervaren zij de cultuur, ontwikkeling, sfeer en maatschappelijke relevantie bij RAM-IT? Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #012 – Laatste vangnet om cliënt/patiënt veiligheid te borgen

In de 12e aflevering van ‘De toekomst van ICT in de zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Robert Nowee, Product Manager bij RAM-IT, en Bert van Meel, Territory Sales Senior Manager Cloud bij Veeam. Het thema deze keer is “Het laatste vangnet om cliënt/patiënt-veiligheid te borgen”. Een onderwerp waarvan je hoopt het nooit nodig te hoeven hebben: back-ups. 

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #011 – Ransomware, hoe ga je om met het beschermen van je data?

In de 11e aflevering van ‘De toekomst van ICT in de zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Remko Deenik, Director Systems Engineering North & South Europe bij Pure Storage en Frank Waarsenburg, Chief Information Security Officer (CISO) bij RAM-IT. Het thema deze keer is Ransomware.

Wat is Ransomware? Waar moet je allemaal opletten en hoe ga je als zorgorganisatie om met het beschermen van je data? Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #010 – Data voor de zorg, de toekomst van BI en data intelligence

De 10e opname van de podcast vond deze keer plaats op locatie in Baarn, voorafgaand aan het Future Proof ICT event van RAM-IT. Het thema ‘Data voor de zorg, de toekomst van Bi en data intelligence’ stond deze keer centraal. Hierover spreekt Martine Hauwert met Frederieke Jacobs, ondernemer en mede-oprichter van SmartHealth, Herman Bennema, Managing Director bij Vektis en Niels van Peer, CCO bij RAM-IT. Wat is er nu al mogelijk met data? Wat is de status van AI en data intelligence in de Nederlandse zorgpraktijk? Wat zijn de kansen en uitdagingen? Wat zijn de ethische en juridische vraagstukken? Zij delen graag hun kennis en visie over deze onderwerpen. Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #009 – Talentontwikkeling en begeleiding binnen de IT

In de negende aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Frank Poll, Head of Talent, en Daphne Walk, HR-directeur, beiden werkzaam bij RAM-IT. In deze aflevering praten zij met elkaar over ‘Talentontwikkeling en begeleiding binnen de IT’. RAM-IT is altijd op zoek naar nieuwe IT-collega’s. Wat doet RAM-IT om mensen te werven en te behouden? Hoe kun je medewerkers boeien en binden? Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #008 – Verbinding in de zorg

In de achtste aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Tom Dellepoort, Managing Partner bij a&m impact, Maarten Jansma, Sales Operations Manager bij Liquit en Rutger Smit, Accountmanager Cure bij RAM-IT. In deze aflevering praten zij met elkaar over ‘Verbinding in de zorg’. De samenwerking tussen a&m impact, Liquit en RAM-IT is een mooi voorbeeld van wat interoperabiliteit mogelijk maakt, hoe systemen en uiteindelijk ook mensen verbonden worden. Zij delen met u de voorbeelden, oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

#007 – Digitalisering naar een Managed Service Provider

In de zevende aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Jeroen van Laarhoven, Senior Sales Manager bij Sectra Benelux en Johan Mulder, Sales Manager Cure bij RAM-IT. Zij hebben het in deze aflevering over ‘Digitalisering naar een Managed Service Provider’. Wat betekent dit voor uw zorginstelling en wat heeft dit voor impact op uw beeldmanagement strategie? Zij delen met u de actualiteiten en ervaringen en vertellen u hoe dit vorm krijgt in de samenwerking. Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

#006 – Partnership en regie-organisatie. Ervaringen van GGnet en RAM-IT

In de zesde aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek Peter Meulenberg, Directeur bedrijfsvoering bij GGNet, en Niels van Peer, Commercieel directeur bij RAM-IT. ‘Partnership’ en ‘regie-organisatie’ staan deze keer centraal. Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #005 – De leukste jobs voor starters en (young) professionals in de ICT

In de vijfde aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Arjan Paulissen, directeur bij RAM-IT, en Frank Poll, recruiter bij RAM-IT. Het onderwerp ‘Werken aan ICT voor de zorg’ staat deze keer centraal. Luister mee!

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Podcast #004 – Adoptie van nieuwe ICT-functionaliteit in de zorg

In de vierde aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Ed Zelvoort, Projectleider RAM-IT en Marc Verhoeven, ICT-regisseur bij Magentazorg. Het onderwerp ‘Adoptie van nieuwe ICT-functionaliteit in de zorg’ staat deze keer centraal. Beide heren geven het belang van ICT-adoptie aan en delen hun kennis, ervaringen en tips op dit vlak. Luister mee!

Podcast #003 – Hoe zorg ik ervoor dat de zorgmedewerker de juiste toegang heeft?

In de derde aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Evert-Jan de Kruif, Manager Hybrid Cloud Projects RAM Infotechnology, en Tjeerd Seinen, Consultant Identity Management, Tools4ever. Deze keer gaat het over het onderwerp ‘Hoe zorg ik ervoor dat de zorgmedewerker de juiste toegang heeft?’ Denk hierbij aan onderwerpen als Identity Management, bedrijfsproces, SSO (SingleSignOn), 2-factor authenticatie en In dienst/Doorstromen/Uitdienst.

Podcast #002 – Welke ontwikkelingen en ICT-behoeften zien wij bij onze klanten en prospects in de Zorg

In de tweede aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Niels van Peer, commercieel directeur, en Dik van Deursen, directeur Service Extern bij RAM-IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de ICT-behoeften in de zorg, welke ontwikkelingen komen wij tegen in de markt of bij klanten en prospects?

Podcast #001 – De toekomst van ICT in de zorg

In de eerste aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Wouter Levenbach, Directeur Projecten en Innovatie, en Joris Wirtz, Manager Public Cloud Projects. Wat zien we als RAM-IT in de techniek gebeuren en waar gaat het naar toe?

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

podcast#13 - collega's RAM-IT aan het woord

Vragen over onze podcasts?

Heeft u vragen over iets wat u in de podcast gehoord heeft of bent u zelf op een idee gekomen? Als u ons belt of hieronder uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor een goed gesprek.

6 + 13 =

*  Dit veld graag invullen.

Wilt u meer weten over ICT voor de Zorg?

Neem contact met ons op

Niels van Peer

Niels van Peer

Commercieel Directeur

+31 (0)6 50 28 49 53
nvanpeer@ram-it.nl