‘Ik geniet ervan om complexe puzzels op te lossen.’

David Roozendaal is (junior) Technisch applicatiebeheerder bij RAM Infotechnology. In 2018 startte hij bij RAM-IT op de supportafdeling als eerstelijns servicedesk medewerker. Later werd hij tweedelijns en sinds juni 2021 is hij technisch applicatiebeheerder. Een mooi voorbeeld van een carrièrepad binnen RAM-IT.

‘Dat kun je wel zeggen. Op mijn eerste dag heb ik een rondje door het pand gemaakt en toen viel mij al op dat iedereen je heel open benadert. “Een nieuw gezicht, wat leuk, welkom, succes!” Je maakt makkelijk een praatje, ook met de directeuren, en men is behulpzaam, ook als het collega’s van een andere afdeling betreft. Ik ervaar het als één grote familie. Na 3 drie jaar op support ben ik gevraagd voor de functie van technisch applicatiebeheerder. De rode draad is dat ik nog steeds klantcontact heb, maar nu met functioneel beheerders. Maar het heeft mij wel geholpen dat ik op de supportafdeling heb gewerkt. Iemand heeft een probleem en jij gaat dat oplossen. Die ervaring neem je mee en komt altijd van pas, want ik werk nog steeds voor zorgorganisaties en die verdienen al onze support.’

‘RAM-IT heeft als slogan Met hart en Ziel en dat vind ik ook terug in mijn werk. Dat je er echt in kunt duiken, dat je kunt leren in je werk. Mijn uitdaging is nu vooral dat de technische puzzels complexer zijn en daar word ik echt blij van, dat gevoel dat je eerst denkt “hoe pak ik dat aan” en dat je uiteindelijk de zaak oplost. Ik ben nu nog junior, maar ik wil zeker doorgroeien naar medior en uiteindelijk senior technisch applicatiebeheerder. Bij RAM-IT krijg ik ook de ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Ik heb onlangs al twee cursussen gevolgd, betaald door RAM-IT, en nu wil ik de examens daarvoor aanvragen. Ik heb het daar ook over met mijn teamlead. Samen bespreken we het groeipad dat ik voor mij zie. Juist omdat de cultuur bij RAM-IT zo laagdrempelig is, kun je dat makkelijk bespreken. Als je inzet toont, van je laat horen, steunt de hele organisatie je in je doorgroeimogelijkheden. Over die puzzel hoef ik mij absoluut geen zorgen te maken!’

Technisch applicatiebeheer, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie