Werken bij RAM-IT

Wij kiezen bewust voor de Zorg

We kennen allemaal mensen die zorg nodig hebben, we weten allemaal wat de problemen zijn in de zorg. Als wij daar als ICT’ers wat aan kunnen doen, geeft dat ons, bij RAM-IT, een goed gevoel. ICT voor de zorg is daarom onze specialiteit. We hebben daar bewust gekozen, omdat ICT voor de zorg, care én cure, een hele belangrijke factor is en wij daar de bijpassende services, mensen en mentaliteit voor hebben.

Wij kunnen de zorg niet beter maken, dat doet de zorg zelf, maar we kunnen wel vanuit onze ICT-expertise bijdragen aan een betere zorg. En daar ligt onze ambitie. Als jij die ambitie met ons deelt, ben jij bij ons aan het juiste adres. Je leest er meer over in onze corporate brochure.

JOBSMagazine Utrecht over Werken bij RAM-IT

In een speciale editie van JOBSMagazine Utrecht komen 2 medewerkers van RAM-IT aan het woord over hun ervaringen bij RAM-IT.

‘Alles is goed geregeld: de diversiteit aan klanten, de constante stroom aan nieuwe uitdagingen en de flexibiliteit om je eigen tijd in te delen.’

Lees het complete artikel en de verhalen van Joran de Vries en Corné Bakkenes.

Premium Cloud Service Partner

i

Missie

Wij leveren met hart & ziel een essentiële ICT-bijdrage aan de realisatie van de organisatiedoelen van onze klanten.

Visie

Wij zijn dé speler in de markt voor hybride clouddiensten in de zorg en de publieke sector.

MVO

Verantwoord omgaan met medewerkers, milieu en winst zijn voor ons de essentiële elementen om duurzaam te ondernemen. 

ONZE EMPLOYEE JOURNEY

Welkom! Als je bij ons komt werken, hebben we een compleet startpakket voor je klaar liggen. Natuurlijk met het welkomsttasje, gevuld met onmisbare RAM-IT producten. Maar ook een inwerkplan, voor werken op kantoor, thuis en op locatie. Verder hebben we een RAM-IT Academy en moedigen we het volgen van cursussen en opleidingen aan. Bezoek je in je vrije tijd graag een sportschool? Dan kun je bij ons aanspraak maken op een vergoeding voor een algemeen sportschoolabonnement.

Na gedane arbeid is het tijd voor ontspanning. Daarvoor organiseren we regelmatig een vrijdagmiddagborrel, met voor de liefhebbers een heuse tafeltennis- en tafelvoetbalcompetitie. Verder hebben we als echte traditie onze jaarlijkse kerstlunch op een bijzondere locatie en onze jaarlijkse BBQ. En elke afdeling mag ieder jaar een uitje plannen met zijn team.

Het spreekt voor zich dat een deel van deze activiteiten niet gezamenlijk plaatsvindt mochten er maatregelen zijn m.b.t. corona.

De grootste voordelen van
werken bij RAM-IT

De mens centraal

Bij ons staat de mens centraal. ICT in dienst van de wereld waarin wij leven en werken. Als medewerker van RAM-IT draag jij daar ook aan bij.

Gemotiveerde collega's

We vormen met elkaar één groot team. Professionals onder elkaar. Betrokken en betrouwbaar, met hart en ziel aan de slag voor onze klanten.

Maatschappelijke betrokkenheid, RAMDoet

Wij hebben oprechte interesse in de wereld om ons heen en vooral in de wereld van de zorg. We voelen ons verantwoordelijk om vanuit onze rol, onze ICT-expertise bij te dragen aan een betere zorg.
En dragen nog extra bij middels RAMDoet met het organiseren van verschillende activiteiten voor patiënten en cliënten van onze klanten.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat centraal in de relatie met onze klanten. Het is een belofte waar we echt voor gaan. Als bedrijf, als team, als medewerker.

Z

Goede arbeidsvoorwaarden

Alle gebruikelijke voorwaarden krijg je ook bij RAM-IT. De extra’s zitten ‘m in vergoeding voor bijvoorbeeld sportschoolabonnement, catering voor de lunch, vrijdagmiddagborrel, teamuitjes, jaarlijkse BBQ en kerstlunch, mogelijkheid thuis werken en op kantoor, de sfeer, de professionaliteit, onze drive. Noem dat maar secundair.

Opleidingskansen, RAM-IT Academy

Innovatie houdt nooit op. Dus we moeten blijven leren. RAM-IT ondersteunt in het volgen van opleidingen en cursussen en moedigt dit aan, RAM-IT Academy is hét ontwikkelcentrum voor onze medewerkers.

&

Carrièrekansen

Zo hard als RAM-IT groeit en zich ontwikkelt, zo hard kan het ook met jouw carrière gaan. Als persoonlijke begeleiding heb je hiervoor een Manager Capability. Spreek dus vooral je eigen ideeën en ambities uit.

Duurzaam

Als innovatief ICT-bedrijf vinden we technologie die bijdraagt aan een duurzame samenleving heel belangrijk. Ons eigen datacenter is een goed voorbeeld.

Een greep uit onze klanten in de Zorg

Equipe-RAM-Infotechnology-Care-partner-hosting-zorg
fortinet-ram-infotechnology-cure-hosting
fortinet-ram-infotechnology-cure-hosting
SECTRA RAM Infotechnology partner hosting
vmbi-ram-infotechnology-cure-partner
ConoScenza-RAM-Infotechnology-Partner-logocswit
fortinet-ram-infotechnology-cure-hosting
fortinet-ram-infotechnology-cure-hosting

ICT-partners en brancheorganisaties in de zorg
waarmee wij regelmatig samenwerken

vmbi-ram-infotechnology-cure-partner
SECTRA RAM Infotechnology partner hosting
ConoScenza-RAM-Infotechnology-Partner-logocswit
fortinet-ram-infotechnology-cure-hosting

RAM-Infotechnology-is-iso27001-iso9001-soc2-nictiz-nen7510-vzvz-gzn