‘Als je van dynamiek in je werk houdt, vind je bij RAM-IT de baan die je zoekt’

Marga Roffel is Service Manager bij RAM Infotechnology. Zij is op 1 januari 2021 bij RAM-IT in dienst getreden, na 21 jaar bij een softwarebedrijf in accountancysoftware verschillende functies te hebben vervuld.

‘Na 21 jaar kun je wel zeggen dat je alles gezien en gedaan hebt, ook al is het mij daar altijd goed bevallen. Het was gewoon tijd voor iets nieuws. En ik had weer zin in een uitvoerende functie, die je als service manager zeker hebt. En misschien wel doorslaggevend was dat ik bij RAM-IT aan de slag kon gaan voor de zorg. Juist de maatschappelijk toegevoegde waarde die wij als bedrijf leveren voor de zorg, sprak mij enorm aan. Ten opzichte van de accountancy is de zorg dan misschien minder zakelijk, ik kan wel meer betekenen voor onze klanten. Ik praat op allerlei niveaus met eindgebruikers en teamleiders die lang niet allemaal even digivaardig zijn. Dat maakt mijn werk zo leuk. Ik kom regelmatig bij klanten over de vloer en dan merk je direct dat je hun issues kunt oplossen, vragen beantwoorden, tips geven, in algemene zin onze dienstverlening verbeteren en daarmee ook hun dienstverlening aan hun zorgcliënten. Dat is een fantastisch gevoel.’

‘Net zo’n uitdaging in mijn werk vind ik de bijdrage die ik aan RAM-IT zelf kan leveren. We zijn een snel groeiende organisatie en dan is structuur belangrijk. Ik houd van de dynamiek van onze organisatie. De variatie in het werk maakt elke dag weer anders, uitdagend. En door de technologische vooruitgang gebeurt er op dat vlak ook veel binnen de zorg. Klanten vragen ons vaker advies en we ontwikkelen nieuwe services waarmee we ook de zorgcliënten, bijvoorbeeld in de ouderenzorg, van dienst zijn en een beter leven bezorgen. Domotica, user provisioning, security, er is heel veel gaande in de digitale transformatie binnen de care en cure. Als service manager zit ik daar middenin. Dan geeft het een heel voldaan gevoel als alles loopt zoals je het met elkaar bedacht had.’

Service Management, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie