‘Een succesverhaal van groei en waardering’

Bijna drie jaar geleden sloot Joran de Vries zich aan bij RAM-IT, een bedrijf met een diepgaande missie.”ICT voor de Zorg met de mens centraal”. Na een geslaagde werving via LinkedIn begon Joran als operationeel coördinator. Met zijn achtergrond in HBO ICT en ervaring als IT-servicedeskmedewerker bij een commercieel IT-bedrijf, zocht hij een nieuwe uitdaging met meer betrokkenheid en maatschappelijke impact.

Een verrassende start

“Het grappigste moment dat ik mij herinner”, vertelt Johan, “is dat degene die toen mijn vele vragen beantwoordde, een van de directieleden bleek te zijn. Er was geen sprake van enige hiërarchie. Ik had dat nog niet eerder zo meegemaakt.” Deze informele aanpak illustreerde direct de cultuur bij RAM-IT, waar open communicatie en gelijkheid centraal stonden en nog steeds staan.

“Een bedrijfscultuur van waardering”

Nu terugkijkend, beschrijft Joran RAM-IT als een bedrijf waar medewerkers geen nummertjes zijn. “Hier krijg je kansen om verder te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. RAM-IT biedt mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. Het is een bedrijf waar ambitie gewaardeerd wordt en waar mensen centraal staan.”

Van Operationeel Coördinator tot Service Delivery Manager

Met een focus op zijn persoonlijke ontwikkeling en ondersteund door het bedrijf, maakte Joran een opmerkelijke reis binnen RAM-IT. “Ik heb kunnen groeien van Operationeel Coördinator naar Service Delivery Manager,” zegt hij trots. “Deze groei is niet alleen een weerspiegeling van mijn toewijding, maar ook van de ondersteuning en de mogelijkheden die RAM-IT biedt aan haar medewerkers, dus ook aan mijn toekomstige collega’s.”

Service Management, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie