’10 jaar van ontwikkeling en inzet’

Corné Bakkenes heeft bijna 10 jaar zijn expertise ingezet voor RAM-IT, waarvan de eerste 5 jaar als gedetacheerde. “Ik kwam hier ongeveer gelijk binnen met het meubilair,” lacht Corné, waaruit zijn langdurige betrokkenheid bij het bedrijf blijkt.

Van Technisch Applicatiebeheerder tot Lead Engineer

Aanvankelijk begon Corné als Technisch Applicatiebeheerder. Inmiddels is hij doorgegroeid naar de rol van Lead Engineer. Zijn groei binnen het bedrijf getuigt van zijn toewijding en vaardigheden. “Toen ik de keuze kreeg voor een vast dienstverband, was de beslissing niet moeilijk,” vertelt Corné. Hij genoot van zijn werk en waardeerde de stabiliteit die een vast dienstverband bood, vooral nu hij een gezin had gesticht en niet verder van huis gedetacheerd wilde worden.

“Alles is goed geregeld”

Corné prijst de voordelen van zijn werk bij RAM-IT. “Alles is goed geregeld,” benadrukt hij. “Ik waardeer de diversiteit aan klanten waarmee ik samenwerk, de constante stroom van nieuwe uitdagingen en de flexibiliteit om mijn eigen tijd in te delen. En ik waardeer net zo goed de goede balans tussen werk en privé die RAM-IT ondersteunt. Het illustreert hoe RAM-IT niet alleen talent aantrekt, maar ook behoudt door zijn medewerkers te koesteren en te ondersteunen.”

Solution Development, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie