‘De leukste jobs voor starters en Young Professionals in de ICT’

Ervaren ICT’ers hebben vaak al op diverse plekken gewerkt en weten hoe ze hun carrière verder willen invullen. Maar voor starters en schoolverlaters is dat veel lastiger. Sommigen hebben al wel een idee wat ze leuk vinden, maar waar vind je die baan? En anderen hebben geen voorkeur of kunnen niet kiezen.

Dan is het fijn dat je bij een bedrijf als RAM Infotechnology aan de slag kunt. Daar kun je aan de ene kant kiezen uit heel verschillende functies met allerlei boeiende technologieën, zoals Azure en M365. En aan de andere kant heb je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen. Er heerst geen hiërarchie, je werkt met meer dan 250 ICT-collega’s samen en bij de RAM-IT Academy kies je de opleidingen die bij je passen.

Open cultuur. Ontdek wat je leuk vindt
Daphne Walk HR Director bij RAM-IT, nodigt juist starters en young professionals uit om bij RAM-IT te komen werken. “Zij staan aan het begin van hun carrière en dan is het fijn als je allerlei functies kunt vergelijken en in een omgeving werkt waar van alles gebeurt. Wij bieden die. Bij RAM-IT hebben we een open cultuur. Je kunt met iedereen praten, dus ook met de manager van jouw teamlead. Je maakt als het ware een vogelvlucht door de organisatie. Daardoor ontdek je al snel wat jou echt aanspreekt. En je kunt goed laten zien wat je in huis hebt en wat je interesses zijn. Wij begrijpen ook wel dat je nog niet alles kunt, als je weinig of geen werkervaring hebt. Maar je ambities vertellen ons ook een hoop.”

“Je bepaalt voor een belangrijk deel zelf hoe je je functie invult”

“En voor ons als organisatie is het ook goed om vers bloed in huis te halen. We werken het liefst met de nieuwste technologieën. Starters en young professionals kunnen daar juist in groeien. Zij leren bij ons en wij leren van hen. Onze teamleads laten zich wat dat betreft graag uitdagen en verrassen, want die willen natuurlijk niet voor een ‘jonkie’ onderdoen. De kans om diep in de materie te duiken met nieuwe technologieën is zeker een voordeel als je bij ons werkt. Dat we vooral voor klanten in de zorg werken is ook een plus. ICT speelt in de zorg namelijk een steeds grotere rol. En als RAM-IT’er draag je direct bij aan een betere zorg. De maatschappelijke impact van ons werk is groot en groeit elke dag. Door de inzet van nieuwe technologieën lopen wij daar vaak in voorop.”

“Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar je ideeën gewaardeerd worden en waar je zelf bepaalt hoe je je werk vormgeeft, dan is RAM-IT een hele goede start van je carrière. Je kunt meteen aan de slag en je eerste certificaten gaan halen. Of je volgt eerst een traineeship om je breder te oriënteren. RAM Infotechnology is een laagdrempelige werkgever waar iedereen welkom is die wil samenwerken en elkaar wil helpen om verder te komen als collega en als bedrijf. Bij ons staat de mens centraal. Ook als je nog maar net begint.”

Vacatures, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie