De leukste jobs voor starters en Young Professionals in de ICT

Heb je interesse in een fantastische baan in de ICT? Wil je werken in een leuk team? Dynamiek en uitdagingen? Maak een afspraak voor een loopbaangesprek bij RAM-IT en je krijgt het allemaal.

Vind je droombaan bij RAM Infotechnology

Ervaren ICT’ers hebben vaak al op diverse plekken gewerkt en weten hoe ze hun carrière verder willen invullen. Maar voor starters en schoolverlaters is dat veel lastiger. Sommigen hebben al wel een idee wat ze leuk vinden, maar waar vind je die baan? En anderen hebben geen voorkeur of kunnen niet kiezen. Dan is het fijn dat je bij een bedrijf als RAM Infotechnology aan de slag kunt. 

Daar kun je aan de ene kant kiezen uit heel verschillende functies met allerlei boeiende technologieën, zoals Azure en M365. En aan de andere kant heb je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen. Er heerst geen hiërarchie, je werkt met meer dan 250 ICT-collega’s samen en bij de RAM-IT Academy kies je de opleidingen die bij je passen.

Open cultuur. Ontdek wat je leuk vindt
Daphne Walk en Frank Poll, HR Director en Head of Talent bij RAM-IT, nodigen juist starters en young professionals uit om bij RAM-IT te komen werken. “Zij staan aan het begin van hun carrière en dan is het fijn als je allerlei functies kunt vergelijken en in een omgeving werkt waar van alles gebeurt. Wij bieden die. Bij RAM-IT hebben we een open cultuur. Je kunt met iedereen praten, dus ook met de manager van jouw teamlead. Je maakt als het ware een vogelvlucht door de organisatie. Daardoor ontdek je al snel wat jou echt aanspreekt. En je kunt goed laten zien wat je in huis hebt en wat je interesses zijn. Wij begrijpen ook wel dat je nog niet alles kunt, als je weinig of geen werkervaring hebt. Maar je ambities vertellen ons ook een hoop.”

Meld je aan voor een droombaangesprek

Heb je interesse? Kom dan bij ons langs op ons kantoor in Utrecht. Daar kunnen we kennismaken en kun jij je droombaan met ons delen.

Frank Poll

Frank Poll

Mobiel: 06 – 41 344 015
E-mail: fpoll@ram-it.nl

Daphne Walk

Daphne Walk

  Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer hierover in ons privacyverklaring.

  “Je bepaalt voor een belangrijk deel zelf hoe je je functie invult”

  Frank vervolgt: “Voor ons als organisatie is het ook goed om vers bloed in huis te halen. We werken het liefst met de nieuwste technologieën. Starters en young professionals kunnen daar juist in groeien. Zij leren bij ons en wij leren van hen. Onze teamleads laten zich wat dat betreft graag uitdagen en verrassen, want die willen natuurlijk niet voor een ‘jonkie’ onderdoen. De kans om diep in de materie te duiken met nieuwe technologieën is zeker een voordeel als je bij ons werkt. Dat we vooral voor klanten in de zorg werken is ook een plus. ICT speelt in de zorg namelijk een steeds grotere rol. En als RAM-IT’er draag je direct bij aan een betere zorg. De maatschappelijke impact van ons werk is groot en groeit elke dag. Door de inzet van nieuwe technologieën lopen wij daar vaak in voorop.”

  Daphne sluit af: “Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar je ideeën gewaardeerd worden en waar je zelf bepaalt hoe je je werk vormgeeft, dan is RAM-IT een hele goede start van je carrière. Je kunt meteen aan de slag en je eerste certificaten gaan halen. Of je volgt eerst een traineeship om je breder te oriënteren. RAM Infotechnology is een laagdrempelige werkgever waar iedereen welkom is die wil samenwerken en elkaar wil helpen om verder te komen als collega en als bedrijf. Bij ons staat de mens centraal. Ook als je nog maar net begint.”

  Maak kennis met je toekomstige collega’s

  RAM-IT Academy

  De RAM-IT Academy is er voor alle medewerkers die zich verder willen ontwikkelen als ICT-professional én als mens. We bieden interne en externe opleidingen, toegespitst op je functiegroep en ambities en op de soft skills voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij betalen je opleidingen en je volgt ze tijdens je werktijd. 

  Traineeship

  Ben jij een high potential? Dan kun je bij ons een speciaal traineeship volgen, een intensief programma dat jouw carrière in de ICT een boost geeft.

   

  “Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar je ideeën gewaardeerd worden en waar je zelf bepaalt hoe je je werk vormgeeft, dan is RAM-IT een hele goede start van je carrière.”

  RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner

  Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private, public en hybrid cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

  Wij doen ons werk met Hart & Ziel. Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, innovatief, het kan altijd beter. Je ziet dat terug in de vele klanten voor wie wij vaak al jaren werken in uiteenlopende sectoren van de care en cure. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van ruim 250 medewerkers en nog steeds groeiende. Je leest er alles over in onze corporate brochure.