Met hart & ziel werken aan ICT voor een betere zorg

Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, het kan altijd beter. Je ziet dat terug in de vele zorgorganisaties voor wie wij vaak al jaren werken. 30 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van 300+ medewerkers en nog steeds groeiende. Groei jij mee?

Je eerste of je volgende stap in je carrière

Ben jij binnenkort schoolverlater, al starter of (young) professional in de ICT? En ben je op zoek naar een baan in de ICT die echt bij je past? RAM Infotechnology heeft wat jij zoekt.

Persoonlijke ontwikkeling, innovatieve technologie, het maatschappelijke belang van werken voor de zorg. Al deze aspecten vind je terug in werken bij RAM-IT. En we kiezen heel bewust voor ICT voor de Zorg. Daar ligt onze ambitie. Als jij die ambitie met ons deelt, ben jij bij ons aan het juiste adres.

Welke quote had ook van jou kunnen komen?

Deze quotes komen van je mogelijk straks nieuwe collega’s. Waar voel jij je bij thuis? Wat spreekt jou aan in een nieuwe baan? Kiezen voor een baan bij RAM-IT is kiezen voor persoonlijke ontwikkeling, voor innovatieve technologie en voor het maatschappelijke belang van werken aan ICT voor de zorg.

“Ik krijg voldoende tijd mijzelf te ontwikkelen”

“Bij RAM-IT beteken ik echt iets voor de zorg”

“Ik geniet ervan om complexe puzzels op te lossen”

“Klanten vinden het fijn als ze horen dat ik ze begrijp”

“Hier heb ik de kans diep in de technologie te duiken”

“We zijn één team, één familie, zonder hiërarchie”

“Ik bepaal grotendeels zelf hoe ik mijn werk invul”

“Er is altijd tijd voor een lolletje of een gesprekje”

“Je bent dirigent van je eigen toekomst. Uiteindelijk bepaal je zelf het resultaat”

“Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar je ideeën gewaardeerd worden en waar je zelf bepaalt hoe je je werk vormgeeft, dan is RAM-IT een hele goede start van je carrière.”

Kom langs en vertel ons wat jij zoekt, waar jij blij van wordt.

Heb je interesse? Kom dan bij ons langs op onze stand op de Nationale Carrièrebeurs of op ons hoofdkantoor in Utrecht. Dan kunnen we kennismaken en kun jij je droombaan met ons delen.

Caroline van Twisk

Caroline van Twisk

Daphne Walk

Daphne Walk

  Wanneer je dit formulier verstuurt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.

  Zijn dit jouw toekomstige collega’s?

  Podcast #013 – Collega’s aan het woord

  In de 13e aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ laten we graag verschillende collega’s aan het woord over werken bij RAM-IT. Martine Hauwert gaat in gesprek met medewerkers in de functies van Service Manager, Manager Capability, Project Manager, Technisch Applicatie Beheer en Head of Talent. Hoe ervaren zij de cultuur, ontwikkeling, sfeer en maatschappelijke relevantie bij RAM-IT? Luister mee!

  U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

  Starters en Young Professionals

  Ervaren ICT’ers hebben vaak al op diverse plekken gewerkt en weten hoe ze hun carrière verder willen invullen. Maar voor starters en schoolverlaters is dat veel lastiger. Sommigen hebben al wel een idee wat ze leuk vinden, maar waar vind je die baan? En anderen hebben geen voorkeur of kunnen niet kiezen. Dan is het fijn dat je bij een bedrijf als RAM Infotechnology aan de slag kunt. 

  Daar kun je aan de ene kant kiezen uit heel verschillende functies met allerlei boeiende technologieën, zoals Azure en M365. En aan de andere kant heb je de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen. Er heerst geen hiërarchie, je werkt met meer dan 250 ICT-collega’s samen en bij de RAM-IT Academy kies je de opleidingen die bij je passen. Ons doel is jou een eindeloze carrière te bezorgen.

  RAM-IT Academy

  De RAM-IT Academy is er voor alle medewerkers die zich verder willen ontwikkelen als ICT-professional én als mens. We bieden interne en externe opleidingen, toegespitst op je functiegroep en ambities en op de soft skills voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij betalen je opleidingen en je volgt ze tijdens je werktijd. 

  Traineeship

  Ben jij een high potential? Dan kun je bij ons een speciaal traineeship volgen, een intensief programma dat jouw carrière in de ICT een boost geeft.

   

  Open cultuur. Ontdek wat je leuk vindt

  Daphne Walk, HR Director bij RAM-IT, nodigt juist starters en young professionals uit om bij RAM-IT te komen werken. “Zij staan aan het begin van hun carrière en dan is het fijn als je allerlei functies kunt vergelijken en in een omgeving werkt waar van alles gebeurt. Wij bieden die. Bij RAM-IT hebben we een open cultuur. Je kunt met iedereen praten, dus ook met de manager van jouw teamlead. Je maakt als het ware een vogelvlucht door de organisatie. Daardoor ontdek je al snel wat jou echt aanspreekt. En je kunt goed laten zien wat je in huis hebt en wat je interesses zijn. Wij begrijpen ook wel dat je nog niet alles kunt, als je weinig of geen werkervaring hebt. Maar je ambities vertellen ons ook een hoop.”

  “Je bepaalt voor een belangrijk deel zelf hoe je je functie invult”

  “Voor ons als organisatie is het ook goed om vers bloed in huis te halen. We werken het liefst met de nieuwste technologieën. Starters en young professionals kunnen daar juist in groeien. Zij leren bij ons en wij leren van hen. Onze teamleads laten zich wat dat betreft graag uitdagen en verrassen, want die willen natuurlijk niet voor een ‘jonkie’ onderdoen. De kans om diep in de materie te duiken met nieuwe technologieën is zeker een voordeel als je bij ons werkt. Dat we vooral voor klanten in de zorg werken is ook een plus. ICT speelt in de zorg namelijk een steeds grotere rol. En als RAM-IT’er draag je direct bij aan een betere zorg. De maatschappelijke impact van ons werk is groot en groeit elke dag. Door de inzet van nieuwe technologieën lopen wij daar vaak in voorop.”

  “Dus wil je leuk werk in een IT-bedrijf waar je ideeën gewaardeerd worden en waar je zelf bepaalt hoe je je werk vormgeeft, dan is RAM-IT een hele goede start van je carrière. Je kunt meteen aan de slag en je eerste certificaten gaan halen. Of je volgt eerst een traineeship om je breder te oriënteren. RAM Infotechnology is een laagdrempelige werkgever waar iedereen welkom is die wil samenwerken en elkaar wil helpen om verder te komen als collega en als bedrijf. Bij ons staat de mens centraal. Ook als je nog maar net begint.”

  RAM Infotechnology, Premium Cloud Service Partner voor de Zorg

  Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Daarom leveren wij, vanuit ons eigen datacenter, private, public en hybrid cloud-diensten. Volledig op maat voor hosting en beheer van applicaties, (mobiele) werkplekken en netwerken.

  Wij doen ons werk met Hart & Ziel. Wij gaan ervoor. Het onderste uit de kan, innovatief, het kan altijd beter. Je ziet dat terug in de vele klanten voor wie wij vaak al jaren werken in uiteenlopende sectoren van de care en cure. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld in één ambitieuze organisatie van ruim 250 medewerkers en nog steeds groeiende. Je leest er alles over in onze corporate brochure.