‘Het teamgevoel op de servicedesk bij RAM-IT ervaar ik als zeer prettig’

“Mijn naam is Johan en ik werk als Senior servicedeskmedewerker op de afdeling Support bij RAM-IT. Op 1 april 2020 ben ik in vaste dienst getreden. Daarvoor werkte ik bij RAM-IT sinds juli 2019 op detacheringsbasis.

Ik ben bij mijn detacheerder weggegaan, omdat de opdracht bij RAM-IT mij erg aansprak. Het teamgevoel op de afdeling Support ervaar ik als zeer prettig. Alle collega’s geven je vanaf dag één een thuisgevoel en nemen je mee in de werkprocessen.

De sfeer bij RAM-IT is goed, mede door het teamgevoel dat er heerst. Collega’s op de afdeling Support assisteren je graag bij meldingen. Maar ook andere afdelingen helpen mee om de doorlooptijden voor de klanten zo laag mogelijk te houden. Iedere dag is een dag vol nieuwe uitdagingen en nieuwe meldingen.

Het mooie aan deze baan is dat wij primaire ondersteuning bieden voor verschillende klanten in de zorg. Eindgebruikers zijn erg dankbaar voor de assistentie die wij verlenen. Dat geeft mij nog meer voldoening. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk of werk ik vanuit huis met een eergevoel dat ik eindgebruikers en mijn collega’s kan assisteren hun werk zo goed mogelijk te doen.“

Support, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie