‘Ideeën en persoonlijke inbreng zijn gewenst en veelal direct toepasbaar’

Mijn naam is Anton en ik ben Servicemanager met focus op Ouderen- en Jeugdzorg. RAM Infotechnology is een laagdrempelige, lerende en vooral groeiende organisatie met een open cultuur. Ideeën en persoonlijke inbreng zijn gewenst en veelal direct toepasbaar.

Het team bestaat uit collegae met een brede werkervaring. Vanuit diverse invalshoeken dragen we onderling bij aan een gedegen aanpak of oplossing voor de verschillende branches. Op deze wijze is er veel synergie die de samenwerking niet alleen prettig maar tegelijkertijd zeer functioneel maakt.

Ik heb voor RAM-IT gekozen, omdat de rol van Servicemanager mij bijzonder aansprak. Ik sta naast de klant en met mijn eerdere ervaringen in de combinatie zorg en informatietechnologie kan ik direct meerwaarde leveren. Zowel de klant als RAM-IT doen hun voordeel hiermee. 

Gezamenlijk optrekken en correct interpreteren en borgen van behoeften, kennis en verwachtingen is essentieel om succesvol te kunnen zijn. Deze rol en organisatie bieden volop ruimte daartoe. Ik merk dat de afnemers van onze diensten dit zeer waarderen.

Service Management, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie