‘Elke dag is een bijzondere dag’

Mijn naam is Jeffrey en ik werk op de Servicedesk van de afdeling Support van RAM-IT. Elke dag is een nieuwe dag vol met uitdagingen. De werkzaamheden zijn leuk en afwisselend. We ondersteunen met onze diensten de zorg en we proberen daarbij onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen tot zij een blije klant zijn.

Het team is geweldig, je kunt vragen stellen en iedereen is bereid je te helpen. We hebben duidelijk een ‘wij’ sfeer. Ook zijn er veel mogelijkheden om door te groeien, zo blijft elke dag een uitdaging om het beste van je te laten zien. Er is mij een mooie kans geboden om bij RAM-IT te werken. En hierom blijf ik graag bij RAM-IT: leuke collega’s, leuke sfeer, elke dag nieuwe uitdagingen en blije klanten!

Support, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie