Werken bij RAM

‘Ik heb destijds voor RAM-IT gekozen omdat ik hier meer doorgroeimogelijkheden had’

Ik heet Martijn en ik ben systeembeheerder in het team Hosting & Cloud Operations. Wat mij aanspreekt is dat er volop uitdaging en afwisseling is, zowel in het oplossen van incidenten als het uitvoeren van wijzigingen voor de klanten.

Er is veel kennis binnen het team en iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen, zeker nu, tijdens de coronacrisis, dat niet iedereen op kantoor is en we veel vanuit huis werken.

Hierdoor merk je ook dat we een hecht team zijn en dat we altijd voor de klant klaarstaan. We willen echt het maximale bereiken voor de klant. Dit geeft mij altijd een voldaan gevoel, ook als je de klant regelmatig spreekt. Verder heerst er een fijne collegiale sfeer binnen RAM-IT. Je bent zeker geen nummer.

Doorgroeimogelijkheden
Ik heb destijds voor RAM-IT gekozen omdat ik hier meer doorgroeimogelijkheden had. Dat is ook gelukt in de afgelopen 2,5 jaar dat ik nu bij RAM-IT werk.

Ik kwam binnen op de 2e lijn van de servicedesk die toen net was opgezet. Na 4 maanden werd ik senior van een klantteam. Daarna werd ik supervisor die seniors van klantteams aanstuurt. Vervolgens ben ik weer meer in de techniek beland.

Ik kreeg dus de kans om meerdere dingen te doen en heb me daardoor zeker kunnen ontwikkelen, niet alleen op technisch vlak. Bij mijn vorige werkgever heb ik “maar” 2,5 jaar gezeten, omdat ik daar de doorgroei niet kon maken. Pas toen ik zei dat ik ging vertrekken was het ineens wel mogelijk, maar toen had ik al voor RAM-IT gekozen.

Hosting en Cloud Operations, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie