‘Elk project biedt weer andere uitdagingen’

Mijn naam is Peter en ik werk als system engineer bij RAM-IT op de afdeling Public Cloud Projects. Qua werkzaamheden ben ik eigenlijk altijd bezig met de nieuwste oplossingen op cloud gebied. Elk project biedt weer andere uitdagingen, omdat de traditionele IT-infrastructuren niet altijd naadloos aansluiten op de cloud. Het geeft elke keer weer een goed gevoel wanneer je hier een mooie oplossing voor vindt. Minstens zo belangrijk zijn mijn collega’s. Er hangt een goede sfeer op de afdeling en er is altijd iemand beschikbaar om je te helpen wanneer je ergens op vast loopt.

RAM-IT is een mooi bedrijf om voor te werken. Een gezellige, informele sfeer op de werkvloer en veel vrijheid en vertrouwen om je werk zelfstandig uit te voeren. Daarnaast krijg je ook voldoende ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen met trainingen, cursussen en zelfstudies.

Ik ben destijds bij  RAM-IT terechtgekomen, omdat RAM-IT het bedrijf overnam waar ik voor werkte. Na de overgang bleek dat ik het goed naar mijn zin had en ben ik gebleven.

Public Cloud Projects, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie