‘Ik vind RAM-IT een fijne werkgever. Je krijgt voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen.’

Mijn naam is Olin en ik ben Lead engineer bij de afdeling Public Cloud Projects.

Ik vind RAM-IT een fijne werkgever. Je krijgt voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen. Ik ervaar de sfeer zowel in mijn team als in het bedrijf als prettig en positief. Een fijne informele en gezellige sfeer. Doordat ik in een projectenteam werk is het werk zeer afwisselend en uitdagend. Deze projecten omvatten vaak meerdere afdelingen, waardoor je dus ook mensen spreekt en leert kennen buiten je eigen afdeling om. Dit draagt voor mij bij aan meer verbondenheid met het bedrijf.

Ik werkte hiervoor voor Computication, een klein IT-bedrijf dat is overgenomen door RAM-IT. Na de overname werden we hartelijk welkom geheten door de mensen van RAM-IT en de rest is geschiedenis. Mijn enthousiasme over mijn werk is de reden dat ik nog steeds bij RAM-IT werk.

Public Cloud Projects, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie