‘We weten wat we aan elkaar hebben en vertrouwen op elkaars kwaliteiten’

Mijn naam is Jakub, ik ben 28 jaar oud en werk bij RAM Infotechnology als systeembeheerder in het team van Hybrid Cloud Projects. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten, designs maken van klanten omgevingen en ontwikkeling van het eCumulus platform. Dat houdt in de inrichting van virtuele Citrix-omgevingen of moderne werkplekken van de klant met alle randvoorwaarden, zoals Office365, Mail, File, Sharepoint, Printing en Werkplekbeheer.

Ons team van Hybrid Cloud Projects bestaat uit 11 gedreven, creatieve engineers die met passie werken voor de continuïteit en groei van RAM Infotechnology. In een informele sfeer is de taal direct en ligt de lat hoog. We weten wat we aan elkaar hebben en vertrouwen op elkaars kwaliteiten.

Ik heb voor RAM Infotechnology gekozen omdat ik opzoek was naar een werkgever waar ik mij verder kon ontwikkelen en de mogelijkheid had om door te groeien. Tijdens mijn sollicitatiegesprek heb ik een goed beeld gekregen van de organisatie, de ontwikkeling van de medewerkers en de werkzaamheden die ik uit zou gaan voeren. Dit was precies waar ik naar op zoek was. Het voelde zodanig goed dat ik zonder te twijfelen heb besloten om mijn loopbaan bij RAM Infotechnology voort te zetten.

Hybrid Cloud Projects, Werken bij RAM-IT

Geef een reactie