Finance

Wat doen we als team?

Finance houdt zich bezig met de administratie van RAM-IT. Dat houdt in de registratie van de vele inkomende en uitgaande facturen, beheer van grote kasstromen en bewaking van financiële processen. Daarnaast verzorgt onze afdeling diverse financiële rapportages voor verschillende gebruikers. Verder voeren wij de salarisadministratie voor de ruim 250 medewerkers.

Wat voor team zijn we?

Wij zijn een open en flexibel team. De meesten van ons werken al jaren voor finance. We hebben korte lijnen en weten elkaar goed te vinden.

Wat is er zo leuk aan Finance?

We hebben leuke collega’s en er heerst een goede sfeer. Het werk is uitdagend en soms complex, maar we proberen altijd zaken te verbeteren. De verbeterstappen maken we ook gezamenlijk. Kortom: we leveren een echte teamprestatie!

Maatschappelijke betrokkenheid (werken voor Zorgorganisaties)

Het is fantastisch dat wij mee mogen helpen om de zorg op het gebied van ICT te ondersteunen. Het gevoel dat wij als RAM-IT het verschil kunnen maken voor onze klanten is geweldig. Ons motto is niet voor niets met Hart & Ziel.

Afdelingen, Finance

Geef een reactie