Hosting & Cloud Operations

Wat doen we als team?

Wij zijn als team verantwoordelijk voor het beheer van alle klanten, verspreid over zowel de on-premise, als de (hybrid) cloud infrastructuur. We lossen complexe meldingen op en voeren wijzigingsverzoeken uit op deze platformen voor onze klanten. Daarnaast voeren we ook projecten uit bij bestaande klanten. Ons doel is om al onze eindgebruikers iedere dag zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat zij optimaal hun werk kunnen doen.

Wat voor team zijn we?

Als Manager is het geweldig om te werken met een team van professionals. Individueel sterk, als team nog sterker. Er heerst een leuke sfeer met een goede balans tussen het neerzetten van een uitstekende performance, gepaard met de juiste dosis humor! Plezier in je werk is enorm belangrijk en dat stralen ze ook uit.

Wat is er zo leuk aan Hosting en Cloud Operations?

Het team bestaat op dit moment uit 30 fijne collega’s, jong en oud. Er is heel veel kennis en kunde aanwezig binnen het team. Zo houden we interne kennissessies om die kennis verder binnen het team te verspreiden. 1 van de vele leuke onderdelen is dat we altijd werken met de nieuwste technieken. Het is fijn dat je je ergens voor kunt certificeren, maar het blijft veel beter hangen doordat je er in de praktijk ook mee werkt. Een paar keer per jaar organiseren we ook wat leuks na werk met het gehele team. Zo gaan we lekker uit eten, doen we een drankje en leren we elkaar op een ander niveau kennen.

Maatschappelijke betrokkenheid (werken voor Zorgorganisaties)

Werken bij een IT-organisatie die de core focus heeft op de zorg en welzijn markt, vraagt meer van een ieder in mijn optiek. Het is een 24/7 dienstverlening, zorg gaat non-stop door en kent bijvoorbeeld geen weekenden. Het moet altijd werken. Punt. En steeds meer van de zorgapparatuur heeft een relatie met een bepaald IT-component, dus de afhankelijkheid van de correcte werking wordt ook steeds groter en belangrijker. En daar zijn wij voor. Wij zorgen ervoor dat die gehele technische infrastructuur, van de server of verbinding, tot aan de (mobiele) werkplek, blijft werken. Zodat de medewerkers die uiteindelijk de daadwerkelijke zorg moeten verlenen, dit optimaal kunnen doen, op een laagdrempelige en efficiënte wijze. En dat is wat ons enorm veel voldoening geeft.

Afdelingen, Hosting en Cloud Operations

Geef een antwoord