Human Resources

Wat doen we als team?

De afdeling HR houdt zich bezig met alle werkzaamheden die gepaard gaan met het hebben van personeel. Instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers spreekt wel tot de verbeelding van velen, maar aangezien RAM-IT een grote groei doormaakt (in 2020 een personeelsgroei van ruim 26%) besteden we vooral veel tijd aan de instroom van werknemers. Werkzaamheden omvatten het maken van arbeidsovereenkomsten, opsturen van documenten naar nieuwe medewerkers, aanvragen van een VOG, screening, hardware tot en met het plannen van de introductie voor nieuwe medewerkers.

Daarnaast zijn er veel werkzaamheden op het vlak van de personeelsadministratie, werving- en selectie, opleiding en ontwikkeling van medewerkers, beoordeling, belonen, verzuimregistratie en de re-integratie van zieke werknemers.  HR voorziet de salarisadministratie en instanties van de benodigde mutaties.

Voor het personeel zelf is HR een vraagbaak. HR regelt zaken als werkgeversverklaringen, ouderschapsverlofovereenkomsten, aanvullend geboorteverlof (sedert 2020 mogelijk) et cetera.

Wat voor team zijn we?

We zijn een kleine afdeling, waar de samenwerking uitstekend is. De sfeer is goed, we hebben veel plezier met elkaar.

Wat is er zo leuk aan Human Resources?

Het leuke aan het HR-werk is, dat het nooit saai wordt! Het arbeidsrecht verandert continu en HR is de aangewezen afdeling om deze veranderingen door te voeren in het personeelsbeleid.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij maken geen onderscheid bij het aannemen van personeel. Je vindt bij ons jonge mensen en oudere, verschillende culturen en natuurlijk ook een diversiteit aan karakters en interesses. Wij hebben bijvoorbeeld recent twee medewerkers van 56+ aangenomen. Iedereen die met ‘hart en ziel’ wil werken aan ICT voor betere zorg, is bij ons welkom.

Afdelingen, HR

Geef een reactie