Public Cloud Projects

Wat doen we als team?

Public Cloud Projects is een afdeling, waar we bestaande en nieuwe klanten ondersteunen met hun transitie naar de Cloud. Bijvoorbeeld een overgang van een traditionele kantooromgeving met fileservers en Citrix/RDS naar Microsoft 365 en Intune werkplekken en/of Windows Virtual Desktops. Een ander voorbeeld is een applicatie die wereldwijd wordt aangeboden met behulp van Azure en Citrix Cloud.

We draaien projecten waarbij we klantomgevingen opbouwen en/of migreren van on-premise naar Microsoft 365 en Azure. Hierbij passen we steeds de nieuwste technieken van Microsoft toe om klanten een veilige ‘moderne werkplek’ aan te bieden die voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Door trainingen en certificeringen blijven we bij met alle ontwikkelingen en kunnen we de juiste keuze en afwegingen maken voor onze klanten.

Wat voor een team zijn we?

Public Cloud Projects is een hecht team. Er heerst een fijne informele sfeer op de afdeling waarbij er een goede afwisseling is tussen serieus werken en ruimte voor een grapje. Collega’s staan voor elkaar klaar om in projecten of vraagstukken te ondersteunen, zelfs buiten kantoortijden.

Wat is er zo leuk aan Public Cloud Projects?

Het kennisniveau is erg hoog, waardoor er altijd wat van je collega’s te leren valt. Dit zet aan om zelf ook te blijven studeren en je kennis te vergroten. Iedereen is zeer betrokken en denkt actief mee met de projecten van een ander. Je werkt veelal zelfstandig en omdat je aan projecten werkt schommelt de werkdruk tussen rustig en druk. Zo heb je in de rustige perioden tijd om jezelf te ontwikkelen en ga je in de drukke perioden helemaal op in een project.

Maatschappelijke betrokkenheid (werken voor Zorgorganisaties)

We werken graag mee aan het verbeteren van de IT-voorzieningen voor zorgpersoneel, zodat zij zich puur kunnen focussen op hun eigen vakgebied, de zorg van patiënten. We bedenken en adviseren graag aan de klant wat de minste gebruikersimpact heeft om een oplossing aan te bieden die zorgpersoneel naadloos ondersteunt. Om dan na livegang van een project te horen dat de omgeving fijn en probleemloos werkt en dat medewerkers tevreden zijn, is één van de redenen waarom deze afdeling zo leuk is om bij te werken.

Podcast #001 – De toekomst van ICT in de zorg

In de eerste aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Wouter Levenbach, Directeur Projecten en Innovatie, en Joris Wirtz, Manager Public Cloud Projects. Wat zien we als RAM-IT in de techniek gebeuren en waar gaat het naar toe?

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Afdelingen, Public Cloud Projects

Geef een antwoord