Business Development

Wat doen we als team?

Als team zijn wij verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe klanten, het onderhoud van klantrelaties en contractering van nieuwe diensten bij bestaande klanten. Dat doen we vanuit een adviserende rol richting organisaties in de care en de cure. Persoonlijk contact en een vertrouwensband opbouwen bij (potentiële) klanten, op verschillende niveaus, staan hierbij centraal. Onze relatiebeheerders nemen hiervoor de verantwoordelijkheid.

Business development vraagt om kennis van ICT-dienstverlening én van het werkveld . Wij matchen deze twee werelden met elkaar. Hiervoor zijn wij continu bezig om samen met klanten te kijken hoe ICT hen kan helpen in het primaire proces. Andersom vertalen we de behoeftes van deze organisaties naar een ICT-vraag die we kunnen neerleggen bij onze technische collega’s om tot passende nieuwe oplossingen en diensten te komen. Om dat goed te kunnen doen zijn we op allerlei manieren actief op congressen, seminars, et cetera, zodat we ons netwerk en onze kennis met binnen het blijven vergroten.

Wat voor een team zijn we?

We zijn een divers team met daarbinnen verschillende sales en marketingcompetenties, variërend van relatiebeheerders en consultants tot bidmanagers en marketingspecialisten. Met elkaar zorgen we voor een goede en prettige sfeer waarin we op het gebied van business development, hand-in-hand met onze persoonlijke doelstellingen, altijd samenwerken zoeken met relevante partijen bij collega’s, klanten, adviseurs, vakgenoten en onze ICT-partners..

Wat is er zo leuk aan Business Development?

Business Development is enorm dynamisch en afwisselend. Het is leuk om direct in contact te staan met de mensen bij onze (potentiële) klanten en samen met hen tot een passende oplossing te komen. Je werkt met collega’s bij RAM-IT gezamenlijk steeds naar nieuwe doelen (en deadlines) toe om nieuwe klanten voor RAM-IT binnen te halen. Elke keer dat dit lukt geeft dat een enorme kick! En als de betreffende klant dan als een tevreden klant wordt ‘live gebracht’ geeft dat nogmaals veel voldoening.

Maatschappelijke betrokkenheid (werken voor Zorgorganisaties)

Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om bij RAM-IT te willen werken, maar voor allemaal geldt dat we de sectoren waarbinnen RAM-IT actief is, belangrijk vinden. Het is gaaf om op basis van onze expertise bij te kunnen dragen aan een maatschappelijk relevante sector als Zorg en Welzijn. We zijn trots op wat we als organisatie doen. Het belang van onze klanten staat altijd voorop.

Podcast #002 – Welke ontwikkelingen en ICT-behoeften zien wij bij onze klanten en prospects in de Zorg

In de tweede aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Niels van Peer, commercieel directeur, en Dik van Deursen, directeur Service Extern bij RAM-IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de ICT-behoeften in de zorg, welke ontwikkelingen komen wij tegen in de markt of bij klanten en prospects?

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Afdelingen, Sales

Geef een reactie