Infrastructure & Connectivity

Wat doen we als team

De afdeling Techsupport is verantwoordelijk voor de netwerk-, firewall-, storage-, virtualisatie- en Linux-omgevingen van zowel RAM-IT als haar klanten.

Wat voor team zijn we

Ons team bestaat uit verschillende disciplines en kennisniveaus die alle ondersteunend zijn aan de verschillende infrastructuren die we voor klanten en onszelf bedienen. We zijn een team met een brede kennis en hebben veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat is er zo leuk aan Infrastructure & Connectivity

Dankzij de diversiteit aan expertises binnen Techsupport beschikken wij over een groot oplossend vermogen waardoor we als team afwisselend en innoverend blijven. Vaak gaat het om maatwerk waarbij je betrokken bent bij de opzet en het beheer van diverse oplossingen. Dit doen we on-premise, maar ook in onze eigen datacenter dat we zelf het beheren.

Maatschappelijke betrokkenheid

Als team willen we graag een bijdrage leveren aan een maatschappij die steeds gezonder wordt.

Afdelingen, Infrastructure & Connectivity

Geef een antwoord