Sales

Wat doen we als team?

Als team zijn wij verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe klanten en het contracteren van nieuwe diensten bij bestaande klanten. Dat doen we vanuit een adviserende rol richting organisaties in Zorg, Welzijn en OOV. Persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensband bij (potentiële) klanten, op verschillende niveaus, staan hierbij centraal. Hiervoor is kennis van ICT-dienstverlening én van het werkveld belangrijk. We zijn steeds bezig om samen met deze organisaties te kijken hoe ICT hen kan helpen in het primaire proces. Andersom vertalen we de behoeftes van deze organisaties naar een ICT-vraag die we kunnen neerleggen bij onze technische collega’s om tot passende nieuwe oplossingen en diensten te komen waarmee wij onze klanten in dit werkveld verder kunnen helpen. Om dat goed te kunnen doen zijn we ook steeds op allerlei manieren actief op congressen, seminars, et cetera, om ons netwerk en onze kennis met betrekking tot dit werkveld verder te vergroten. 

Wat voor een team zijn we?

We zijn een divers team met daarbinnen verschillende sales en marketingcompetenties. Variërend van netwerkers en consultants tot bidmanagers en marketingspecialisten. Dit zorgt voor een goede en prettige sfeer waarin juist op salesgebied, hand-in-hand met de persoonlijke doelstellingen, ook veel samenwerking plaatsvindt.

Wat is er zo leuk aan Sales?

Sales is enorm dynamisch en afwisselend. Het is leuk om direct in contact te staan met de mensen bij onze (potentiële) klanten en samen met hen tot een passende oplossing te komen. Je werkt met collega’s bij RAM-IT gezamenlijk steeds naar nieuwe doelen (en deadlines) toe om nieuwe klanten voor RAM-IT binnen te halen. Elke keer dat dit lukt geeft dat een enorme kick! En als de betreffende klant dan als een tevreden klant wordt ‘live gebracht’ geeft dat nogmaals veel voldoening.

Maatschappelijke betrokkenheid (werken voor Zorgorganisaties)

Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om bij RAM-IT te willen werken, maar voor allemaal geldt dat we de sectoren waarbinnen RAM-IT actief is, belangrijk vinden. Het is gaaf om op basis van onze expertise bij te kunnen dragen aan een maatschappelijk relevante sector als Zorg en Welzijn. We zijn trots op wat we als organisatie doen. Het belang van onze klanten staat altijd voorop.

Podcast #002 – Welke ontwikkelingen en ICT-behoeften zien wij bij onze klanten en prospects in de Zorg

In de tweede aflevering van ‘De toekomst van ICT in de Zorg’ gaat Martine Hauwert in gesprek met Niels van Peer, commercieel directeur, en Dik van Deursen, directeur Service Extern bij RAM-IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de ICT-behoeften in de zorg, welke ontwikkelingen komen wij tegen in de markt of bij klanten en prospects?

U kunt onze podcasts ook beluisteren op Soundcloud, Spotify en Apple podcast.

Afdelingen, Sales

Geef een antwoord