Inspelen op behoeften

RAM Mobile Data heeft vanaf 1993 aansluiting gevonden bij de behoeften van organisaties waar het gaat om verbindingen. Inmiddels zijn we als zelfstandige onderneming met zo’n 135 medewerkers dagelijks bezig met ICT-diensten voor organisaties in de zorg, overheid en financiële sector. Om goed aan te sluiten op organisaties hebben we ons neergezet als een platte organisatie waar de lijnen kort zijn en resultaten snel zichtbaar worden. Niet alleen het werk is belangrijk bij ons, ook de vriendelijke en open cultuur.

Vanuit onze locatie in Utrecht werken we aan toekomstbestendige ICT oplossingen waar betrouwbare innovatie en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Papendorp is uitstekend en dat is prettig als je met het openbaar vervoer of auto komt.

De drie bedrijfsonderdelen van RAM , Mobile Data, Infotechnology en track-and-trace, bieden de uitdaging en variatie die nodig is om te groeien en de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Middels competentie management zorgen wij ervoor dat je als medewerker op de juiste plek zit en jezelf kunt ontwikkelen. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak kun je veel leren bij ons.

Samen sterk

We zijn ervan overtuigd dat ICT in alle onderdelen van uw bedrijf aan het groeien is. Dat heeft zo zijn consequenties, zeker in complexe organisaties waar ook nog eens data een kritisch onderdeel is van de bedrijfsvoering.

U bent bij RAM aan het juiste adres voor een partner welke op professionele wijze voor u oplossingen bied in de informatie en communicatie technologie.

RAM is een Nederlandse onderneming. Met meer dan 135 medewerkers op het gebied van ICT helpen wij vooraanstaande ondernemingen. Dit doen wij met slimme oplossingen en door gezamenlijk en zorgvuldig behoeften te onderzoeken waar het gaat om verbindingen en ICT.

Door samen met u te werken aan een ICT-omgeving waarbij er balans is tussen verbondenheid, vernieuwing en veiligheid laten we onze toegevoegde waarde zien.

De marktsegmenten waar we voor onze Mobile Data oplossingen in actief zijn:

  • Politie/ Brandweer/ Ambulance
  • Rijksoverheid
  • Provincie / Gemeenten
Datacentrum

RAM Mobile Data is in 1993 opgericht.

Aantal medewerkers: 135 (Q1-2017)

Ptolemaeuslaan 69
3528 BR Utrecht

Tel: 030 – 2 390 390

Fax: 030 – 2 390 310
Email: info@ram.nl

Over RAM

RAM is een Nederlands concern dat actief is op diverse gebieden in de ICT. Van datacentrum, hosting, verbindingen tot en met IoT.

ram-infotechnology
ram-mobiledata
ram-trackandtrace
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search